Mahtavaa. :)

Nyt puhe on valmis, eikä tarvitse stressata sitä :D Maaahtavaa :)

Muutenkin päivä sujui loistavasti. Meillä oli tukareiden ja hallituksen yhteinen kokous, jossa me sitten käsiteltii koulun rauhattomuutta ja siihen ratkaisuja. Oli hauskaa, sillä monet meistä oli sekä hallituksessa, että tukareissa. (minä mukaan lukien)

Hallituksen kanssa sitten jatkettiin vielä kokousta, josta sitten meiän ohjaava ope lähti raivoten pois, kun yksi hallituksen jäsen pyysi nätisti lupaa päästä syömään. Noh, tyttö pääsi syömään, ja me jatkettiin kokousta omin voimin.. :)

AiNiin!! Aamulla oli tanssiharjoitukset... Harjoittelimme ysiluokkalaisten "perinne" tanssia, eli Kehruuvalssia :) Aloitimme harjoittelun pelkästään C- luokan kanssa :) (Mun luokka on 9D x) ) Aloitin tanssin aivan Ihanan pojan kanssa. Hän oli meidän luokalla vielä seiskalla, mutta hänen "rauhattomuuden" takia hänet siirrettiin erityisluokalle... Itse pidin häntä jo silloin mielenkiintoisena, mutta en koskaan saanut tilaisuutta tutustua häneen..:(  Mutta nyt sain :) Meinasivat polvet pettää alta hänen hymyillessään....:):):)

Toisella tunnilla seuraamme tuli A & B luokkalaiset, jotka olivatkin jo valinneet itselleen aloitusparin, jonka kanssa juhlassa aloitetaan tanssi. Meille ei oltu edes puhuttu asiasta. Itseäni pelotti, että jos en saisikaan paria, ja kaverit vierestä saivat omalta luokalta parit. Tällä kyseisellä Ihanalla suklaanappisilmällä ei ollut vielä paria, joten minun oli pakko ottaa itseäni niskasta kiinni ja pyytää häntä parikseni.. Menin hänen luokseen, ja kysyin : " Voiksä olla mun alotuspari?" aika tönkköä, mutta hän suostui :) Vein hänet ystävieni luo, koska en halunnut olla koko jonon viimeisenä. Luokkalaiseni poika tosi katsoi minua kummallisesti tuodessani Ihanuuden paikalleni. Onhan hän ollut ihastunut minuun jo moooooooooooooonta vuotta.. Aika säälittävää..:/ Itse kuitenkin olin niiiiin onnessani, että en osannut edes puhua kunnolla..:D

Onneani lisäsi vielä se, että kävimme hakemassa uskonnon opettajalta kokeemme, ja sain TÄYDEN KYMPIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kiljuin ihan hirveesti :D Ensimmäinen kymppi koko ylä-asteen aikana :D Matikan koekin meni hyvin, tasooni katsoen :P 7 ½ oli arvosana :) Kyllä se joulutotariin varmaan seiskaan nouseee :P:P:P

Tänään illemmalla vielä venäjän tunti, sekä futis harkat :D

See ya!!!! <3